Vuokrattavana toimistotilaa isommallekin toimijalle

TILAT

Paciuksenkadulta on vapautumassa kahdesta kerroksesta 1818 m² toimitilaa, johon mahtuu työskentelemään jopa 200 henkilöä. Tilat muokataan ja remontoidaan vuokralaisen tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tilat joustavat pienemmän tai isomman toimijan käyttöön: tiloja on mahdollista jakaa pienemmiksi kokonaisuuksiksi, mutta myös useamman kerroksen vuokraus onnistuu. Kaiken kaikkiaan saatavilla jopa yli 3000 m² laadukasta toimistotilaa.

KIINTEISTÖ

Paciuksenkatu 27 on näyttävän näköinen ja helposti saavutettava kiinteistö sijaitsee Meilahdessa. Kiinteistöön on sujuvat kulkuyhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä kuin autolla. Muun muassa raitiovaunu 4 ja useat bussit pysähtyvät ihan viereen ja saavutettavuus autolla esimerkiksi Espoosta päin on nopea - ilman keskustan ruuhkia! Pysäköintitilaa on autohallissa sekä kiinteistön pihalla.

PALVELUT

Kiinteistön ylimmässä kerroksessa on vuokrattavissa neuvottelu-/saunatila vuokralaisten käyttöön. Lisäksi viereisissä kiinteistöissä toimii kolme erilaista lounasravintolaa ja päivittäistavarakauppa sijaitsee vastapäätä.

Lue lisää: www.pacius27.fi