Vuokrattavana pääkonttoritason toimitilaa Meilahdesta!

Paciuksenkatu 27 tarjoaa loistavat puitteet yrityksen menestykseen. Kohde sopii mainiosti isonkin yrityksen pääkonttoriksi. Kiinteistö on helposti saavutettavalla paikalla Meilahdessa, ja tilat taipuvat monenlaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin ideoidaan kuinka tilat palvelisivat juuri teidän yrityksenne tarpeita!

TILAT

Paciuksenkadulta on mahdollista vuokrata yli 4000 m² toimitilaa, johon mahtuu työskentelemään jopa 450 henkilöä. Tilat muokataan ja remontoidaan vuokralaisen tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tilat joustavat pienemmän tai isomman toimijan käyttöön: tiloja on mahdollista jakaa pienemmiksi kokonaisuuksiksi, mutta myös useamman kerroksen vuokraus onnistuu.

KIINTEISTÖ

Paciuksenkatu 27 on näyttävän näköinen ja helposti saavutettava kiinteistö sijaitsee Meilahdessa. Kiinteistöön on sujuvat kulkuyhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä kuin autolla. Muun muassa raitiovaunu 4 ja useat bussit pysähtyvät ihan viereen ja saavutettavuus autolla esimerkiksi Espoosta päin on nopea - ilman keskustan ruuhkia! Pysäköintitilaa on autohallissa sekä kiinteistön pihalla.

PALVELUT

Kiinteistön ylimmässä kerroksessa on vuokrattavissa neuvottelu-/saunatila vuokralaisten käyttöön. Lisäksi viereisissä kiinteistöissä toimii kolme erilaista lounasravintolaa ja päivittäistavarakauppa sijaitsee vastapäätä.

Lue lisää: www.pacius27.fi