Liiketilaa vuokrattavana Myllypuron Ostarissa!

Vuokrattavana 1. kerroksen 90,5 m² siisti liiketila Myllypuron Ostarissa. Tila nro (4-5). Liiketila soveltuu mainiosti esimerkiksi kahvilaksi, ja kesäisin pöytiä ja tuoleja voi nostaa myös ulos tilan edustalle.

SIJAINTI

Myllypuron Ostari on nykyaikainen, vahvasti itähelsinkiläisten arjessa ja kaupunginosansa elämänrytmissä sykkivä lähikeskus. Kauppakeskus on lukuisine kauppoineen ja monipuolisine lähipalveluineen luonteva asiointipaikka sekä alueen asukkaille että viereisen kampusalueen tuhansille opiskelijoille. Metropolian ammattikorkeakoulu ja Stadin ammattiopiston kampus, kielilukio, terveysasema sekä liikuntakeskus Liikuntamylly sijaitsevat aivan Myllypuron ostarin välittömässä läheisyydessä. Oppilaitosten ja liikuntakeskuksen ansiosta Myllypuro tunnetaan nykyään hyvinvointipalveluiden ja liikunnan kaupunginosana. Myllypuroon on lisäksi valmistunut vastikään tiivis, kylämäinen puutaloalue Puu-Myllypuro, jossa asuu noin 2000 asukasta.

KIINTEISTÖN JA LÄHIALUEEN PALVELUT

Hyvin varustetut ruokakaupat, apteekki, kirjasto, ravintolat, kuntosalit ja muutkin arkielämän palvelut ovat Myllypuron Ostarilla. Ostarille on vaivatonta tulla niin julkista liikennettä käyttäen, autolla, kävellen tai pyöräillen. Kauppakeskus sijaitsee Kehä I tuntumassa ja aivan metroaseman vieressä. Monen suosikkireitti metrolle kulkeekin kauppakeskuksen läpi.

Kaikki liiketilat näyteikkunoineen ja omine sisäänkäynteineen ovat kutsuvasti esillä katutasossa, vilkkaan keskusaukio Myllypihan ympärille ja rakennuksen metroaseman puoleiseen päätyyn. Kivijalkaa hallitsevien kauppojen päälle on rakennettu asuinhuoneistoja, pääosin neljään kerrokseen.

www.myllypuronostari.fi