Toimitilaa kaupungin katolla, Raide-Jokerin varrella

KIINTEISTÖ

Pitäjänmäen yritysalueen sydämessä on tarjolla modernia ja valoisaa toimistotilaa. Pitsku Tower on Helsingin seitsemänneksi korkein rakennus, 70 metriä ja 17 kerrosta - tervetuloa näköalatoimistoon, jossa mieli lepää valloittavia näkymiä katsellessa. Kiinteistöstä löytyy joustavasti erikokoisia tiloja niin isolle kuin pienelle yritykselle: olipa tilatarpeesi yli 1000 m² tai yksittäinen huone toimistohotellista, Pitsku Tower tarjoaa vaihtoehtoja. Toimistotilat muokataan yrityksesi tarpeiden mukaiseksi - ideoidaan yhdessä, kuinka tilat palvelisivat yritystänne parhaiten!

ALUE

Pitsku Toweriin on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autolla. Raide-Jokerin lähin pysäkki on n. 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Pitäjänmäen juna-asemallekin on vain 10 minuutin kävelymatka. Lisäksi kohde on saavutettavissa usealla bussilla. Helsingin keskustaan matka kestää julkisilla alle puoli tuntia. Mikäli kuljet autolla, Pitsku Toweriin pääsee helposti esimerkiksi Kehä I:stä sekä Vihdintietä pitkin. Pysäköintipaikkoja on pihalla sekä hallissa.

PALVELUT

Pitsku Towerissa on vuokralaisten käytössä aulapalvelu. Aulatilat on remontoitu muutama vuosi sitten ja ne tarjoavat edustavan käyntikortin yrityksellesi. Lisäksi kiinteistössä on vuokrattavia neuvottelutiloja laadukkailla etäyhteyksillä, sekä iso saunatila ylimmässä 17. kerroksessa. Työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräparkki sekä sosiaalitilat.

Katso video kiinteistöstä ja lue lisää: www.pitskutower.fi.