Toimitilaa Raide-Jokerin varrelta?

KIINTEISTÖ

Pitäjänmäen toimistoalueen sydämessä on tarjolla moderneja ja valoisia huoneita toimistohotellista. Huoneet ovat kalustettuja, niissä on sähköpöytä ja tuoli. Yhteiskäytössä muiden kanssa WC:t, keittiö ja viihtyisä lounge-taukotila. Kiinteistö on Helsingin seitsemänneksi korkein rakennus, 70 metriä ja 17 kerrosta. 21,9 m² työhuoneeseen (pohjakuvassa Kutomo) saa helposti sijoitettua kaksi työpistettä.

ALUE

Saavutettavuus Pitsku Toweriin on erinomainen, sillä sijainti on Pitäjänmäen juna-aseman vieressä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Helsingin keskustaan matka kestää julkisilla siis alle puoli tuntia. Lisäksi kohde on saavutettavissa usealla bussilla. Autolla Pitsku Toweriin pääsee helposti esimerkiksi Kehä I:stä sekä Vihdintietä pitkin. Pysäköintipaikkoja on pihalla sekä hallissa.

Itäkeskuksesta Pitäjänmäen ja Leppävaaran kautta Keilaniemeen kulkeva Raide-Jokeri tulee helpottamaan alueelle kulkemista entisestään. Pitsku Towerin lähin pysäkki tulee olemaan vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Raide-Jokerin on tarkoitus alkaa liikennöimään syksyllä 2023.

PALVELUT

Pitsku Towerissa on vuokralaisten käytössä aulapalvelu. Lisäksi kiinteistössä on vuokrattavia neuvottelutiloja laadukkailla etäyhteyksillä, sekä iso saunatila ylimmässä 17. kerroksessa. Työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräparkki sekä sosiaalitilat.

Katso video kiinteistöstä ja lue lisää: www.pitskutower.fi