Parkkeeraa itsesi suoraan huipulle!

KIINTEISTÖ

Pitäjänmäen toimistoalueen sydämessä on tarjolla modernia ja valoisaa avotilaa 724 m² kahdessa kerroksessa. Tilaan mahtuu jopa 60 työpistettä ja vapaana on mm. kerrokset 6-7. Etenkin ylemmistä kerroksista on upeat panoraamanäköalat Helsingin ylle. Kiinteistö on Helsingin seitsemänneksi korkein rakennus, 70 metriä ja 17 kerrosta.

ALUE

Saavutettavuus Pitsku Toweriin on erinomainen, sillä sijainti on Pitäjänmäen juna-aseman vieressä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustaan matka kestää julkisilla siis alle puoli tuntia. Lisäksi kohde on saavutettavissa usealla bussilla. Autolla Pitsku Toweriin pääsee helposti esimerkiksi Kehä I:stä sekä Vihdintietä pitkin. Pysäköintipaikkoja on pihalla sekä hallissa.

Itäkeskuksesta Pitäjänmäen ja Leppävaaran kautta Keilaniemeen kulkeva Raide-Jokeri tulee helpottamaan alueelle kulkemista entisestään. Pitsku Towerin lähin pysäkki tulee olemaan vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Raide-Jokerin on tarkoitus alkaa liikennöimään syksyllä 2023.

PALVELUT

Pitsku Towerissa on vuokralaisten käytössä aulapalvelu. Lisäksi kiinteistössä on vuokrattavia neuvottelutiloja laadukkailla etäyhteyksillä, sekä iso saunatila ylimmässä 17. kerroksessa. Työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräparkki sekä sosiaalitilat.

Katso video kiinteistöstä ja lue lisää: www.pitskutower.fi