Pitsku Tower - toimitilat huikein panoraamanäkymin!

KIINTEISTÖ

Pitäjänmäen yritysalueen sydämessä on tarjolla modernia ja valoisaa toimistotilaa 17-kerroksisesta Pitsku Towerista. Kiinteistö tarjoaa huikeat näkymät, hyvät tukipalvelut sekä muokattavat tilankäyttöratkaisut niin isolle kuin pienemmällekin yritykselle.

SIJAINTI

Työmatkaliikenne Pitsku Toweriin on varsin vaivatonta. Lähin bussipysäkki sekä Raide-Jokerin pysäkki ovat vilkkaasti liikennöidyllä Pitäjänmäentiellä vain n. 4 minuutin kävelymatkan päässä. Valimon ja Pitäjänmäen juna-asemille (A-junat) kävelee alle 10 minuutissa.

Autolla liikkuville Pitsku Towerissa on tarjolla pysäköintipaikkoja lämpimässä parkkihallissa ja kiinteistön pihalla. Lisäksi kadun varrella on ilmainen lyhytaikainen pysäköinti. Työmatkapyöräilijoille on pyöräparkki sekä sosiaalitilat.

PALVELUT

Pitsku Tower tarjoaa hyvät tukipalvelut helpottamaan hektistä työarkea: talosta löytyy aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä saunaosasto. Työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräparkki sekä sosiaalitilat.

VASTUULLISUUS

Pitsku Towerin ylläpidossa ja kehityksessä on panostettu vastuullisuuteen, ja kiinteistölle on myönnetty BREEAM Very Good –tason ympäristösertifikaatti. 

Katso video kiinteistöstä ja lue lisää: www.pitskutower.fi