Tervetuloa Estradiin!

Kehä I:n ja Hämeenlinnanväylän varrella sijaitseva toimistokiinteistö Estradi tarjoaa loistavat puitteet yrityksille. Löytyisikö täältä tilat juuri teidän yrityksellenne?

Huippusijaintinsa ansiosta Estradista on nopeat yhteydet joka ilmansuuntaan, ja sinne onkin helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä - bussipysäkit sijaitsevat vain kivenheiton päässä, ja Pohjois-Haagan asemalle on 10 minuutin kävelymatka. Autoilijoille on runsaasti pysäköintitilaa. Työmatkapyöräilijöille kiinteistöstä löytyy sisäparkki.

Estradi on vastuullisen toimijan valinta. Kiinteistölle on myönnetty LEED Platina -ympäristösertifikaatti, joka kertoo korkean tason energiatehokkuudesta. Kiinteistöstä on pidetty myös muutoin hyvää huolta, ja modernin talotekniikan ansiosta rakennuksessa on miellyttävä työskennellä.

Estradi tarjoaa laajat palvelut kiinteistön käyttäjille: lounasravintola, virtuaaliaulapalvelu sekä vuokrattavat neuvottelutilat sujuvoittavat päivittäistä työskentelyä. Lisäksi viereisessä kauppakeskus Kaaressa on ravintoloita, myymälöitä sekä päivittäistavarakaupat.

Tervetuloa tutustumaan Estradiin - kysy näyttöaikaa!

Lisätiedot: www.estradioffice.fi