Modernit ja hyvin varustellut tilat loistosijainnilla

Tervetuloa erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle Pasilaan, moderniin toimistorakennukseen, jossa on kaikki tarpeellinen yritykselle, sen henkilöstölle sekä asiakkaille.

Vain kivenheiton päässä Mall of Triplan kauppakeskuksesta sijaitsevassa toimistorakennuksessa löytyvät valoisat, joustavat tilat, jotka ovat helposti sisustettavissa ja muokattavissa tarepisiinne sopivaksi. Kahden erillisen sisäänkäynnin ansiosta pohja taipuu moneen, sillä asiakaspuoli ja henkilökunnan tilat on mahdollista pitää erillään niin haluttaessa. Tilasta löytyy tällä hetkellä isompi neuvotteluhuone, sekä pari pienempää huonetta. Avotilaa on runsaasti, ja pohja on hyvin muunneltavissa kalustein.

SIJAINTI

Lime Parkiin on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä, omalla autolla tai vaikka pyöräillen. Pasilan juna-asemalle kävelee osittain katettua reittiä pitkin alle viidessä minuutissa, raitiovaunupysäkit sijaitsevat heti kiinteistön edustalla ja bussit kulkevat monelta suunnalta. Myös lentokentälle on sujuvat yhteydet. Kiinteistön oma parkkihalli mahdollistaa sujuvan pysäköimisen, ja myös sähköautot on mahdollista ladata työpäivän aikana helposti.

TRIPLASTI PALVELUITA

Lime Park koostuu kahdesta toimistotalosta, jotka muodostavat modernin kokonaisuuden korkeine aulatiloineen. Rakennusten keskelle jäävällä sisäpihalla on mukava piipahtaa virkistäytymään vaikka kesken työpäivän. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut: tarjolla on aulapalvelut, lounasravintola, catering, vuokrattavia neuvottelutiloja, autohalli (myös sähköautojen latauspisteet) sekä lukittava pyöräparkki ja sosiaalitilat. Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Mall of Tripla lukuisine palveluineen ja ravintoloineen sijaitsee aivan kivenheiton päässä.

EKOLOGISUUS ARVOSSAAN

Lime Park on saavuttanut BREEAM In-Use (BRE Environmental Assessment Method) –ympäristösertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus hyvästä ympäristötyöstä, jota jatkuvasti kehitetään kiinteistön ylläpidossa.

Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

Lisätietoja kohteesta: www.limepark.fi