Tyylikkäät ja modernit toimitilat loistavien kulkuyhteyksien varrelta

Lime Park sijaitsee Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, vain kivenheiton päässä Mall of Triplan kauppakeskuksesta ja juna-asemasta. Valoisat ja viihtyisät tilat tarjoavat monia mahdollisuuksia yrityksellenne. Suunnittelemme ja toteutamme tilat juuri toiveidenne ja tarpeidenne mukaisiksi.

SIJAINTI

Lime Parkiin on helppo tulla autolla, julkisilla kulkuvälineillä tai vaikka pyörällä. Pasilan juna-asemalle kävelee ylikulkusiltaa pitkin vaivattomasti alle viidessä minuutissa, raitiovaunupysäkit sijaitsevat kiinteistön kulmalla ja bussit kulkevat monelta suunnalta. Myös lentokentälle on sujuvat yhteydet.

TRIPLASTI PALVELUITA

Lime Park koostuu kahdesta toimistotalosta, jotka muodostavat modernin kokonaisuuden korkeine aulatiloineen. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut: tarjolla on aulapalvelut, lounasravintola, catering, vuokrattavia neuvottelutiloja, autohalli (myös sähköautojen latauspisteet) sekä lukittava pyöräparkki ja sosiaalitilat. Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Mall of Tripla lukuisine palveluineen ja ravintoloineen sijaitsee aivan kivenheiton päässä.

EKOLOGISUUS ARVOSSAAN

Lime Park on saavuttanut BREEAM In-Use (BRE Environmental Assessment Method) –ympäristösertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus hyvästä ympäristötyöstä, jota jatkuvasti kehitetään kiinteistön ylläpidossa.

Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

Lisätietoja kohteesta: www.limepark.fi