Vuokrataan laadukas studiotila loistavalta sijainnilta palvelujen ääreltä!

Vapaana kiinteistön katutasossa 155 m² korkealaatuinen studiotila. Tilaa pystyy hyödyntämään erilaisiin kuvauksiin (video- ja valokuvaus) ja äänityksiin (podcastit, äänikirjat). Tilaan on oma sisäänkäynti Nauvontieltä. Tervetuloa tutustumaan kuinka tämä tila palvelisi yrityksenne tarpeita!

SIJAINTI

Helsingin Mannerheimintie 105 on moderni toimistokiinteistö näkyvällä ja helposti saavutettavalla paikalla Mannerheimintien loppupäässä Ruskeasuolla. Työmatkaliikenne tähän kohteeseen on varsin vaivatonta pääkaupunkiseudun asuinalueilta, sillä lukuisat bussit kulkevat talon edestä Mannerheimintieltä. Myös raitiovaunulinja 10:n pysäkki on talon kulmalla. Autolla Mansku105:een on kätevää tulla, sillä se sijaitsee pääväylien risteyskohdassa. Autonkin saa helposti parkkiin talon alla sijaitsevaan pysäköintihalliin.

PALVELUT

Kiinteistössä on hyvät palvelut käyttäjille, muun muassa aulapalvelu, lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä hyvin varusteltu kuntosali ja sosiaalitilat. Lähistöllä sijaitsee myös päivittäistavarakauppa sekä muita lounasravintoloita.

VASTUULLISUUS

Mansku105:ssä panostetaan vastuullisuuteen. Kiinteistölle on myönnetty Very Good -tason BREEAM-sertifikaatti, joka on osoitus hyvästä ympäristötyöstä.

Katso lisätiedot kohteesta: www.mansku105.fi