Toimitilat ekologisesta ja urbaanista ympäristöstä

Vallilan Konepajan alue on kehittymässä Helsingin kiinnostavimmaksi alueeksi työskennellä. Täällä vireän kaupunkikulttuurin ja luovan työn keskuudessa on tarjolla toimitilaa, jossa bisnes kukoistaa!

Keväällä 2018 valmistunut Fredriksberg A tarjoaa upeat puitteet yrityksille. Ekologisesti rakennetun kiinteistön arkkitehtuurista, sisustuksesta ja tekniikasta vastaavat alan huiput. Aulan valoefektikatto on suunnittelija Vertti Kiven käsialaa. Rakennus on suunniteltu BREEAM Excellent -ympäristöjärjestelmän periaatteiden mukaisesti. Materiaalit on valittu kestävyys ja vastuullisuus edellä.

Fredriksbergille pääset helposti ratikalla tai bussilla, sillä lähimmät pysäkit sijaitsevat kävelymatkan päässä. Autoilijoille kiinteistöstä löytyy lämmitetty pysäköintihalli ja työmatkapyöräilijöille polkupyöräsäilytys.

Fredriksbergillä on laaja palvelutarjonta vuokralaisille: aulapalvelu, vuokrattavat kokous- ja neuvottelutilat, co-workingtilat sekä ravintola- ja cateringpalvelut pitävät huolen, että työskentely on sujuvaa joka päivä.

Mietitään yhdessä, kuinka tilat palvelisivat juuri teidän tarpeitanne. Tervetuloa tutustumaan!

Katso lisätiedot: www.fredriksberga.fi