Joustavaa pientoimistotilaa, loistavien kulkuyhteyksien ääreltä Oulusta

Vuokrataan pientoimistotilaa Kiila Business Parkista alkaen 10,5 m². Ota yhteyttä, niin keskustellaan, minkälainen tilakokonaisuus tukee juuri sinun liiketoimintasi tarpeita.

KIILA BUSINESS PARK

Kiila on suosittu toimistokohde Oulussa, loistavien yhteyksien äärellä. Kiila tarjoaa joustavat toimitilat ja monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut samassa osoitteessa. Kiinteistössä toimii noin 90 eri toimialan yritystä. Toimistohotellissa tiloja on tarjolla eri kokoluokassa ja huoneet voit itse kalustaa mieleiseksesi.

SIJAINTI

Kiila Business Park sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella, moottoritien varrella, keskustan ja lentoaseman välissä. Matkaa Oulun ydinkeskustaan 4 km. Bussipysäkki on kiinteistön vieressä ja yhteydet keskustan suuntaan kulkevat useamman kerran tunnissa. Omalla autolla kulkeville on tarjolla runsaasti pysäköintitilaa, ilman eri veloitusta.

PALVELUT

Kiilassa yritysten on helppo viihtyä. Tarjolla on erilaisia liiketoimintaa tukevia palveluita kuten esimerkiksi asiantunteva aula-, posti- ja tietoliikennepalvelu sekä viihtyisä lounasravintola Kiilakivi.

Neuvottelutiloja löytyy 5-50 henkilön kohtaamisiin ja ravintolasalissa saat järjestettyä jopa 150 henkilön tilaisuuden. Sauna ja takkahuonetilat kutsuvat virkistäytymään.

Henkilöstön hyvinvointiin on kiinnitetty huomiota mittavan välineistön kuntosalitiloilla ja työmatkaliikuntaa tukevilla sosiaalitiloilla.

Lue lisää: www.kiilabusinesspark.fi

Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.