Vapaana erinomainen tila Oulunsalon Kauppakeskus Kapteenissa toisessa kerroksessa!

Kauppakeskus Kapteeni on oulunsalolaisten monipuolinen lähikeskus – ja monen muunkin matkan varrella. Keskuksen kaupallisen tarjonnan ankkurina on iso 1700-neliöinen K-Supermarket Oulunsalo. 

Toinen ehdoton vetovoimatekijä ovat keskuksen monipuoliset palvelut. Kapteeni tarjoaa asiakkailleen mm. kuntosali-, parturi- ja kampaamo- sekä pankki- ja ravintolapalvelut. Myös kunnalliset palvelut ovat kätevästi saman katon alla: keskuksessa toimii sekä Oulun kaupungin hammashoitola että Oulunsalon kirjasto. Kapteenissa on lisäksi hyvät parkkitilat asiakkaille.

Kauppakeskus Kapteeni sijaitsee Oulunsalon kaupunginosan ja samannimisen Oulun kaupungin suuralueen ytimessä. Vilkkaasti liikennöidystä Lentokentäntien risteyksestä pohjoiseen kääntyvä Karhuojantie yhdistyy Hailuodontiehen, joka kulkee läpi koko Oulunsalon asuinalueen ja päättyy rantaan, josta on lauttayhteys noin 1000 asukkaan Hailuotoon. Kauppakeskuksen kohdalta on matkaa lentokentälle vain 1,6 kilometriä ja Oulun keskustaan n. 13 kilometriä.

Tervetuloa Kapteeniin!

Lue lisää: www.kapteeni.fi