Vuokrattavana katutason 396 m² siisti liiketila Porvoon Taidetehtaassa!

Vuokrattavana katutason 396 m² siisti liiketila Porvoon Taidetehtaassa!

 

SIJAINTI

Länsiranta on Porvoon keskustaajaman nopeimmin kehittyvä ja kasvava alue. Länsirannan väkiluku yli kaksinkertaistuu lähivuosina. Vilkkaan asuntorakentamisen lisäksi Länsirannalle on nousemassa vuoteen 2025 mennessä 7000-10000 m² vähittäiskaupan tilaa, joista merkittävin suunnitteilla oleva hanke on Taidetehtaan liiketilojen viereen rakennettava Porvoon uusi Citymarket. Taidetehtaan yhteyteen kaavaillaan myös hotellia, joka vahvistaa Porvoon asemaa turistikaupunkina ja toisi kaupunkiin myös kokous- ja kongressivieraita.

 

KIINTEISTÖN JA LÄHIALUEEN PALVELUT

Porvoon Taidetehtaan Kauppakuja on Porvoon taajama-alueen suurin muodin, urheilun ja kulutustavarakaupan keskittymä ja Länsirannan alueen kaupallinen keskus. Kauppakujan keskeisiä toimijoita ovat mm. H&M, Stadium, Jack&Jones, Cubus ja Coffee House.

 

Myös Kauppakujan länsipäätyyn rajautuva Haaga-Helian Porvoon kampus tuottaa merkittävän asiakasvirran. Samaan kokonaisuuteen kuuluvan Taidetehtaan ravintolat, elokuvateatteri ja monipuolinen kulttuuritarjonta lisäävät Kauppakujan vetovoimaa entisestään.