Vuokrataan laadukasta toimistotilaa Tampereen keskustasta

Hyvien liikenneyhteyksien varrella vapaana 240 m² toimistotilaa. Tilat sijaitsevat rakennuksen 1. kerroksessa, ja ne ovat muokattavissa yrityksenne tarpeita vastaavaksi. Ideoidaan yhdessä, kuinka tilat palvelisivat juuri teidän yritystänne!

SIJAINTI

Hatanpään valtatie 18 -toimistokiinteistö sijaitsee vireällä business-alueella, hyvin näkyvällä paikalla Tampereen keskustassa. Etelästä keskustaan suuntaava liikenne kulkee talon edestä. Kauppakeskus Ratinaa vastapäätä sijaitseva kiinteistö on hyväkuntoinen toimistokohde, josta kuljet kävellen linja-autoasemalle ja ratikkapysäkille 4 minuutissa, sekä rautatieasemalle alle 10 minuutissa.

PALVELUT

Kauppakeskus Ratinan lukuisat kaupat, ravintolat ja muut palvelut löytyvät vain kivenheiton päästä. Kauppakeskuksen lisäksi Tampereen keskustasta löytyy muun muassa laaja valikoima lounasravintoloita, päivittäistavarakauppoja ja myös hotelleja. Aivan kiinteistön vieressä sijaitsee Nokia Arena, jossa voi järjestää esimerkiksi erilaisia yritystapahtumia tai juhlia.

VASTUULLISUUS

Hatanpäässä halutaan tarjota vuokralaisille toimitiloja, jotka tukevat heidän vastuullisuustavoitteitaan ja vastuullisia toimintatapojaan. Kiinteistöllä on tuulisähkösopimus, jolla halutaan edistää uusiutuvan energian tuotantoa.

Katso lisätiedot kohteesta: www.hatanpaa18.fi

Olisiko tässä yrityksenne uusi koti? Ota yhteyttä, niin käydään paikan päällä katsomassa tiloja!