Katutason toimistotila Vantaan Aviapoliksessa monipuolisessa kiinteistössä

Tämä 1. kerroksen toimitila palvelee monenlaista käyttäjää hyvän pohjaratkaisun ja muunneltavissa olevien tilojen ansiosta. Tällä hetkellä tilan seinustoja kiertävät toimistohuoneet jättäen keskelle avaraa tilaa oleskeluun tai yhdessä tekemiseen, sekä lisäksi tilavan neuvotteluhuoneen, jonka lasiseinät rajaavat tilaa huomaamattomasti päästäen edelleen luonnonvaloa läpi. Tilaa on mahdollista avata myös lisää, ja osa huoneista onkin jo avattu suuremmiksi väliseiniä poistamalla. Tila toimii hyvin ryhmätyöskentelyyn tai erilliselle tiimille.

SIJAINTI

Ansatie 6 soveltuu erityisesti yrityksille, joissa tehdään paljon liikkuvaa työtä. Kiinteistö sijaitsee Kehä III:n varrella, Hämeenlinnanväylän ja Tuusulanväylän puolivälissä. Ajoyhteydet kaikkiin suuntiin ovat erinomaiset. Lähimmälle bussipysäkille on n. 100 metriä. Lentokentälle ajaa 10 minuutissa. Omalla autolla kulkeville löytyy pysäköintitilaa kiinteistön piha-alueelta.

KIINTEISTÖN JA LÄHIALUEEN PALVELUT

Kiinteistössä on oma lounasravintola, sekä vuokrattava 10 hengen neuvottelutila. Henkilöstön hyvinvointiin on kiinnitetty huomiota muun muassa työmatkaliikuntaa tukevin sosiaalitiloin. Lähialueella sijaitsee useita lounasravintoloita, päivittäistavarakauppaa sekä muun muassa autoilevan ihmisen tavaratalo Motonet. Jumbon kauppakeskus on saavutettavissa noin viiden minuutin ajomatkalla.