Edustavat toimitilat kustannustehokkaasti

Kun haluat säästää toimitilakuluissa selvää rahaa, mutta et tinkiä toimitilojen viihtyvyydestä ja toimivuudesta, on valintasi Ansatie 6. Ei pakollisia palvelumaksuja eikä vuokraan jyvitettyjä neliöitä, meillä maksat vuokraa vain käytössä olevista tiloista. Vapaana oleva 645 m2 toimitila sijaitsee kiinteistön kolmannessa kerroksessa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten tilakokonaisuus voidaan muokata juuri sinun yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi.

SIJAINTI

Ansatie 6 soveltuu erityisesti yrityksille, joissa tehdään paljon liikkuvaa työtä. Kiinteistö sijaitsee Kehä III:n varrella, Hämeenlinnanväylän ja Tuusulanväylän puolivälissä. Ajoyhteydet kaikkiin suuntiin ovat erinomaiset. Lähimmälle bussipysäkille on n. 100 metriä. Lentokentälle ajaa 10 minuutissa. Omalla autolla kulkeville löytyy pysäköintitilaa kiinteistön piha-alueelta.

KIINTEISTÖN JA LÄHIALUEEN PALVELUT

Kiinteistössä on oma lounasravintola sekä vuokrattava 10 hengen neuvottelutila. Henkilöstön hyvinvointiin on kiinnitetty huomiota muun muassa työmatkaliikuntaa tukevin sosiaalitiloin. Lähialueella sijaitsee useita lounasravintoloita, päivittäistavarakauppaa sekä muun muassa autoilevan ihmisen tavaratalo Motonet. Jumbon kauppakeskus on saavutettavissa noin viiden minuutin ajomatkalla.

TOIMITILAT

Ansatie 6:ssa on tarjolla avaria, ilmastoituja toimistotiloja, jotka ovat muokattavissa yrityksesi toimintaa ja henkilöstösi viihtyvyyttä tukeviksi.

Lue lisää: www.ansatie6.fi

Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusyhtiö.